| Forretter | |
|---|---|
| Rejecocktail m/ flütes | 79,- |
| Tørret okseinderlår på salatbund | 79,- |
| Hovedretter | |
|---|---|
| Wienersnitzel m/ brasede kartofler og ærter, smørsovs eller bearnaisesauce | 229,- |
| Mariagergryde m/ oksekød og pommes frites | 169,- |
| Pariserbøf m/ rødbeder, revet peberrod, kapers, løg og æggeblomme | 179,- |
| Luksus stjerneskud m/ 2 panerede & 1 hvidvinsdampet rødspættefilet, hj. lavet dressing, rejer, laks & asparges | 179,- |
| Mexicanske pandekager m/ salat, guacamole, salsa & cremefraiche | 129,- |
| Fish & chips m/ tartar sauce | 139,- |
| Desserter | |
|---|---|
| Pandekager m/ is | 69,- |
| Hjemmelavet æblekage m/ makroner | 69,- |